Esküvő kiállítás Felsőgallán

Esküvő kiállítás Felsőgallán

Megrendezésre került az I. Esküvő kiállítás a Széchenyi István Művelődési Házban, ahol sok jegyespár és érdeklődő megfordult. A helyi és környékbeli kiállítók bemutathatták szolgáltatásaikat az esküvőre készülőknek, a vendégek pedig kedvükre válogathattak a vállalkozók közül, hiszen a kiállítók között voltak szertartásvezetők, ceremóniamesterek, esküvőszervezők, fotósok, videósok, dekorációkészítők, karikagyűrűs, esküvői gyermekfelügyelet, ruhaszalon és meghívókkal foglalkozó cég is.

Az érdeklődők tudtak beszélgetni a szolgáltatókkal, árajánlatot kérni tőlük, esetlegesen időpontot foglalni. A nap folyamán sok-sok érdekes előadás zajlott le a különböző esküvői témákkal kapcsolatban, így az érdeklődők többet tudhattak meg például az esküvői dekoráció és az esküvői zeneszolgáltatás fortélyairól. Az előadások mellett a program ideje alatt volt lehetőség karikagyűrűket próbálni, és esküvői ruhapróbák is folytak. Akadt olyan menyasszony, aki művelődési házunkban talált rá álmai ruhájára. Az „unatkozó” férfiakat ez idő alatt várta a „Pasiszoba”, ahol csocsózásra, dartsozásra, kártyázásra volt lehetőségük.

Az esküvő kiállítás egyben egy mini szakmai fórummá is alakult, a szolgáltatók eszmecseréjére is sor került a nap végére.

20180325_01

20180325_01